19 Mayýs 2012
Dolar Alış 1.8236
Dolar Satış 1.8324
Euro Alış 2.3158
Euro Satış 2.3270
43 kiÅŸi adliyeye sevk edildi.
İşte memura zam teklifi
Bunu yaptırmayana elektrik, su ve doğalgaz yok!
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Uyuşturucu kuryesinin karnındaki 98 adet kapsül çıkartıldı

Uyuşturucu kuryesinin karnındaki 98 adet kapsül çıkartıldı
Arjantin uyruklu Cesar Olmodetorrs un karnında bulunan 98 adet kapsülden oluşan toplam bin 150 gram kokain, doktor kontrolünde dışkı yolu ile çıkartıldı.
22.03.2010 / 00:00

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Şurlar Büro Amirliği, Dış Hatlar Terminali nin kurulmasının ardından 2009 yılı Ağustos ayından itibaren olası uyuşturucu ticaretinin önüne geçmek için kontrollerini sıklaştırdı. Havalimanı nda kuş uçurtmayan polis, Arjantin den yola çıkan Cesar Olmedotorrs (20) isimli uyuşturucu kuryesini, pasaport çıkışında hareketlerinden şüphelenerek gözaltına aldı. Polis ekipleri daha sonra Çubuk Savcılığı ndan talimat alarak, rahatsız olduğu gözlenen şahsı poliklinikte muayeneden geçirdi. Muayenede, şahsın midesinde kokain bulunduğu tespit edildi.
 Olmedotorrs un midesinde bulunan 98 adet kapsül, hastanede doktor kontrolünde dışkı yolu ile çıkarıldı. Çubuk Adliyesi ne çıkarılan kurye, Uluslararası, uyuÅŸturucu ve uyuracı madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.
 Olmedotorrs, ifadesinde, kokainin bağırsaklarına nasıl yerleÅŸtirildiÄŸini anlattı. Olmedotorrs, kendisine uyuÅŸturucu ilaç verildikten sonra kokainin paketler halinde makatından (anüs) bağırsaklarına sokulduÄŸunu ifade etti. Olmedetorrs, ülkesinde kâğıt teknisyeni olarak çalıştığını ve aylık 500 dolar kazandığını, bArjantin uyruklu Cesar Olmodetorrs un karnında bulunan 98 adet kapsülden oluÅŸan toplam bin 150 gram kokain, doktor kontrolünde dışkı yolu ile çıkartıldı.
 Ä°stanbul Atatürk Havalimanı nı tercih eden uyuÅŸturucu tacirlerinin Ankara EsenboÄŸa da Dış Hatların kurulmasıyla uyuÅŸturucu madde ticaretini buradan yapma düşünceleri polis engeline takıldı. EsenboÄŸa da olası uyuÅŸturucu ticaretinin önüne geçmek isteyen Çubuk Savcılığı ile Narkotik Suçlar Büro AmirliÄŸi nin koordineli baÅŸlattığı çalışma kısa sürede sonuç verdi. Dış Hatlar dan karnında bin 150 gram kokain bulunduran Arjantin uyruklu Cesar Olmodetorrs, polisin dikkati sonucu yakalandı. Olmodetorrs un karnında bulunan 98 adet kapsül doktor kontrolünde dışkı yolu ile çıkartıldı.
 Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık veu iÅŸe daha fazla para kazanmak için girdiÄŸini kaydetti.
 Olmedotorrs un midesinde taşıdığı kokainin gramının 100 dolar deÄŸerinde olduÄŸu öğrenildi. Olmedotorrs un, ayrıca mide asidinin salgılanması için ilaç kullandığı belirtildi.



CİHAN



Etiketler:
Bu haber toplam 631 defa okundu
YORUMLAR
YAZARLAR