GeçtiÄŸimiz cumartesi günü tedavi gördüÄŸü Adana BaÅŸkent Hastanesinde yaÅŸama gözlerini yuman Mersin ESOB Genel Sekreteri Niyazi DondurmacıoÄŸulları, ailesi, esnaf teÅŸkilatı ve sevenlerinin gözyaÅŸları arasında son yolcuÄŸuna uÄŸurlandı.
Tarsus Åžehir Mezarlığındaki cenaze törenine Mersin ESOB BaÅŸkanı Talat Dinçer, Artvin ESOB BaÅŸkanı Demirhan Elçin, Türkiye Ayakkabıcılar Federasyonu BaÅŸkanı Fatih Özcan , Federasyon Genel Sekreteri Ahmet Baydan, Mersin ve Tarsus ile diÄŸer ilçelerde kurulu bulunan mesleki oda baÅŸkanları , genel sekreterler, Mesleki EÄŸitim Merkezi müdürleri, çok sayıda esnaf, ailesi ve yakınları katıldı.
Tarsus Åžehir Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından DondurmacıoÄŸulları’nın naaşı, ailesi esnaf teÅŸkilatı ve sevenleri tarafından omuzlarda taşınarak aile kabristanlığına götürülüp gözyaÅŸları içerisinde topraÄŸa verildi.
Mersin ESOB BaÅŸkanı Talat Dinçer ve merhumun oÄŸlu Kerem DondurmacıoÄŸulları taziyeleri kabul ederek, bu acılı günde kendilerini yalnız bırakmayarak acılarına ortak olan esnaf teÅŸkilatı temsilcileri ve diÄŸer katılımcılarla, çelenk göndererek acılarını paylaÅŸanlara teÅŸekkür ettiler. Cenaze töreninin ardından merhum Niyazi DondurmacıoÄŸulları’nın evinde mevlüt okutuldu.
DiÄŸer taraftan vefat eden merhum Niyazi DondurmacıoÄŸulları’nın üzerinde “unutmayacağız” yazılı çiçeklerle donatılmış çerçeveli portresi Mersin ESOB hizmet binası giriÅŸ katına konularak ahde vefa örneÄŸi gösterildi.