19 Mayýs 2012
Dolar Alış 1.8236
Dolar Satış 1.8324
Euro Alış 2.3158
Euro Satış 2.3270
43 kiÅŸi adliyeye sevk edildi.
İşte memura zam teklifi
Bunu yaptırmayana elektrik, su ve doğalgaz yok!
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

DEVLET BAKANI ZAFER ÇAĞLAYAN, M.İ.Y KAMPINDA

DEVLET BAKANI ZAFER ÇAĞLAYAN, M.İ.Y KAMPINDA
Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin İdman Yurdu'nun kamp yaptığı tesisleri ziyaret etti.
17.04.2011 / 06:20


Devlet Bakanı Zafer ÇaÄŸlayan, Mersin İdman Yurdu'nun kamp yaptığı tesisleri ziyaret etti. 



        Ziyarete, Bakan ÇaÄŸlayan ve Mersin Valisi Hasan Basri GüzeloÄŸlu’nun yanı sıra, Milletvekili

KürÅŸad Tüzmen, Mersin İdmanyurdu Kulüp BaÅŸkanı Ali Kahramanlı, Yönetim Kurulu üyeleri ile taraftarlar katıldı. 



        Mersin İdmanyurdu Kulüp BaÅŸkanı Ali Kahramanlı, takım olarak zirve mücadelesi verdiklerini söyledi. Yönetimin yalnız bırakıldığını ifade eden Kahramanlı, "Biz bugüne kadar hem maddi hem de manevi anlamda takımımıza destek olduk. Bizim amacımız takımı Süper Lige çıkarmak. Bu doÄŸrultuda çalışmalarımız sürüyor. Bundan sonraki süreçte sizin desteklerinizi daha çok bekliyoruz" dedi. 



        Devlet Bakanı Zafer ÇaÄŸlayan, "Ben de futbol oynadım. SaÄŸ bek oynardım. Babamız bize, 'ne iÅŸin var topla? Bırakın oynamayın' demesine raÄŸmen biz gizli gizli oynardık. Bir kenti tanınmasında en büyük faktör o kentin takımıdır. Uzak doÄŸu ülkelerine gittiÄŸinizde çoÄŸu ülkeler var ki futbolcularımızı isimleriyle tanıyorlar. Bunlar önemli ÅŸeyler. Mersin'in tanıtımında da Mersin İdmanyurdu çok ayrı bir yer tutacaktır. Mersine önemli hizmetler yapacağız. 2013 Akdeniz Oyunları'nın Mersin'de yapılacak olması, Mersin'i çok iyi bir çıkış noktasına getirecektir. Bu çerçevede Mersin'e ve Mersin İdmanyurdu'na yakışır 30 bin kiÅŸilik stat yapacağız. Mersin, önemli bir ticaret ve turizm kenti olmanın yanında, önemli spor komplekslerine sahip bir ÅŸehir olma imkanını da görecektir" dedi. 



        BaÅŸarmanın yarısının yaptığımız iÅŸe inanmak olduÄŸunu söyleyen ÇaÄŸlayan'ın "Burada futbolcu arkadaÅŸlarımıza soruyorum. Siz, Mersin İdmanyurdu'nu Süper Lig'e sorunsuz bir ÅŸekilde çıkaracağınıza inanıyor musunuz?" sorusuna futbolcular 'evet' yanıtını verdi. Bazı ÅŸeylerin maddi, bazı ÅŸeylerin ise maneviyat olduÄŸunu ifade eden ÇaÄŸlayan, "Bizler de sizler de yaÅŸadığınız duyguları sonuna kadar yaÅŸayarak bu iÅŸi baÅŸaracağımıza inanıyorum" dedi. 



        MİY Yönetimi tarafından Bakan ÇaÄŸlayan’a, Mersin İdmanyurdu’nun renklerini taşıyan forma, rozet ve atkı takdim edildi. 



        BüyükÅŸehir Belediyesi’ne de ziyarette bulunan ÇaÄŸlayan Belediye BaÅŸkanı Macit Özcan’dan kentin sorunları ve ihtiyaçları hakkında brifing aldı. Brifingin ardından, BaÅŸkan Özcan tarafından, Bakan ÇaÄŸlayan’a plaket takdim edildi.


Bu haber toplam 780 defa okundu
YORUMLAR
YAZARLAR